English English Romana Romana

Meniu:

Latest news:

About us

Category About us

Despre noi

Category Despre noi

Team

Category Team
Info:

- Volohii din Transcarpatia

- Timoc, bibliotecă românească

- Curs de Limba Română

- Fotografii din Târgu Jiul vechi

- Delta de lângă Bucureşti

- Bucharest City Tour

- Palatul Potlogi

- Fortificațiile din jurul Bucurestiului

- Marea Moartă de la Slatina, Ucraina

- Mari dezastre în Bucureşti

- Revoluţionarul automobil Persu

- Stilul Arhitectural Neoromânesc

- Neoromânesc în Basarabia
Asociaţia Tineret şi Dezvoltare Regională
www.atdr.ro
Tineri, taste si Condei

Forumul Tinerilor din Gorj

Info:

Doneaza 2% catre ATDR

Presentation YRDA & Romania

Links:


 tolerance.ro

 frunze.ro

 catalincornea.ro

 stiribucuresti.blogspot

Pro Unire

 bugeaculromanesc

 covasnaturism

 harghitaturism

stiricovasna.blogspot.com

harghitanews.blogspot.com

miculdictator.blogspot.com

Coalitia Tinerilor pentru o Noua Clasa Politica

Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Protectia Copilului

Jurnal de Chisinau

Timpul

Pro TV Chisinau

Common Culture,Common Heritage 13 – 20 Noiembrie, Samsun, Turcia

În perioada 13 – 20 noiembrie 2006 Asociaţia Tineret şi Dezvoltare Regională (ATDR) a participat, în calitate de partener, la proiectul “Common Culture,Common Heritage”.

Acest proiect a fost organizat de Samsun Youth Center s-a desfăşurat în Samsun - Turcia. Proiectul a fost finanţat de Comisia Europeană, prin programul YOUTH, Acţiunea 1.

Proiectul, desfă&#...

Read more 26.05.

“Let’s share the knowledge about the EU”,19 and 31st August, Struga, Macedonia


Between 19 and 31st August, the Youth&Regional Development Association, represented by a group of five young people- Codruta Ioana, Ana-Maria Dragalina, Olivia Constantinescu, Dana Tancu and Ina Arjoca- participated as a partner in the youth exchange “ Let’s share the knowledge about the EU”. The project took place in Struga town, Macedonia and was organized and financed through the Youth Programme, Action 1, by the European Commission.

Beside Romania, other five countries...

Read more 03.10.

Move together for the future, 4–9.09.2006, Ankara, Turcia

În perioada 4 – 9 septembrie 2006 Asociaţia Tineret şi Dezvoltare Regională (ATDR) a participat, în calitate de partener, la Contact Making Seminar-ul “Move together for the Future”. Acest proiect a fost organizat de European Youth Projects Club – Gazi University s-a desfăşurat în Ankara - Turcia. Proiectul a fost finanţat de Comisia Europeană, prin programul YOUTH, acţiunea 5.
Proiectul, desfăşurat pe parcursul a şase zile s-a bucur...

Read more 24.09.

I’m young Shakespeare – 7.08.2006-16.08.2006, Zamosc, Polonia

În perioada 7.08.2006-16.08.2006, Asociaţia Tineret şi Dezvoltare Regională, reprezentată de un grup de şapte tineri - Emil Greabăn, Magda Golenţeanu ,Ştefan Pleşca, Teodora Mihai, Laura Stoica, Sorin Dincea, Irina Cărămizoiu - a participat, în calitate de partener, la proiectul I’m young Shakespeare. Proiectul, desfăşurat în Zamosc, Polonia, a fost organizat şi finanţat prin Acţiunea 1 a programul YOUTH de căt...

Read more 07.09.

“Tineri interesa(n)ţi – Ce vor tinerii?”, 02.05-02.08.2006, Gorj, Romania

În perioada 02.05-02.08.2006 Asociaţia Tineret şi Dezvoltare Regională a desfăşurat proiectul “Tineri interesa(n)ţi – Ce vor tinerii?” cu finanţare de la Consiliul Local şi Primăria Targu-Jiu, dar şi din partea Direcţiei Judeţene pentru Tineret Gorj.
Finanţarea din partea Consiliului Local şi Primăriei Targu-Jiu a vizat activităţile din Tg-Jiu, iar finanţarea din partea Direcţiei Judeţene p...

Read more 07.09.

Raport anual 2005

Anul 2005 un an al succeselor pentru tineretul din Oltenia. Asociaţia “Tineret şi Dezvoltare Regională” a contribuit la aceste succese.

Descarca tot raportul apasa aici !

06.09.

PREVENTING DRUG ABUSE AMONG ADOLESCENT AND CHILDREN, 12-17 JUNE 2006

In June 2006, Youth and Regional Development Association took part in an important event in Ankara which involved enthusiastic youngsters from five European countries: Turkey, Romania, Portugal, Estonia, Lithuania, namely the project “Preventing drug abuse among adolescent and children”.


The event has been organized by a group of youngsters from Ankara, “WAR ON DRUG ABUSE TEAM” and has been financed by the European Commission through the Youth Programme.

Read more 04.09.

Autour du hip – hop – une mosaique de culture, 20 iulie – 3 august, Fougeres, Franţa

În perioada 20 iulie – 3 august 2006 Asociaţia Tineret şi Dezvoltare Regională (ATDR) a participat, în calitate de partener, la schimbul de tineret ,,Autour du hip – hop – une mosaique de culture”. Acest proiect a fost organizat de VALDOCCO ASSOCIATION şi s-a desfăşurat în oraşul Fougeres - Franţa. Proiectul a fost finanţat de Comisia Europeană, prin programul YOUTH.

Proiectul, desfăşurat pe parcursul a 15 zile, s-a buc...

Read more 04.09.

Outdoor Training 1 – 8 iulie 2006, Nasutow, Lublin, Polonia

În perioada 1 – 8 iulie 2006 Asociaţia Tineret şi Dezvoltare Regională (ATDR) a participat, în calitate de partener, la proiectul Outdoor Training. Acest proiect a fost organizat de Nowy Staw Foundation şi s-a desfăşurat în localitatea Nasutow, în apopierea oraşului Lublin. Proiectul a fost finanţat de Comisia Europeană, prin programul YOUTH.
Proiectul, desfăşurat pe parcursul a opt zile s-a bucurat de prezenţa reprezentanţi...

Read more 24.08.

Evaluarea anuala a activitatii ANSIT 2005, 22–27 noiembrie, Vatra-Dornei

In perioada 22 – 27 noiembrie la Vatra-Dornei, cabana Zugreni a avut loc desfasurarea proiectului „Evaluare anuala a activitatii ANSIT 2005”. Cu aceasta ocazie s-au intalnit peste 50 de reprezentanti ai diferitelor organizatii de tineret din tara noastra pentru a dezbate proiectele desfasurate in decursul anului 2005, cat si dificultatile intampinate pe parcursul realizarii acestora. La aceasta intrunire Asociatia „Tineret si Dezvoltare Regionala”(ATDR) a fost reprezentata de catre Buzarin Ma...

Read more 04.03.

One Step for Future - 18-25.09.2005, Motru, Târgu Jiu, Rânca (Gorj), Romania

One Step for Future - 18-25.09.2005, Motru, Târgu Jiu, Rânca (Gorj), Romania

Schimb multilateral de tineret pe tema „youth participation”

Luna Septembrie a anului 2005 a fost marcata de un eveniment important care a implicat tineri entuziasti din sase tari europene Bulgaria, Polonia, Belgia, Spania, Turcia si Romania concretizat in proiectul One Step for Future (Un Pas pentru Vitor).

Evenimentul a fost organizat de Asociatia „Tineret si Dezvoltare Regionala" -ATDR- asociatie activa in domeniul tineretului care isi desfasoara activitatea in regiunea...

Read more 04.03.

„Path to Equality Land”, 01-06.06.2005, Georgia

„Path to Equality Land”, 01-06.06.2005, Georgia

In perioada , 01-06.06.2005, am participat, în urma unei invitatii si in calitate de parteneri la Intercultural Training course “Path to Equality Land” Tbilisi, Georgia.

Training-ul a fost organizat de catre Nowy Staw Foundation, Lublin, Polonia si coordonat la nivel local de International Union „ERTOBA”, Tbilisi, Georgia. Proiectul a fost finantat de Agentia Nationala din Polonia prin Actiunea 1 a programului „Youth” al Comisiei Europene si a avut loc la hotel „Dzveli Ubani”, Tbilisi...

Read more 04.03.

„House of Europe” 24 aprilie-04 mai 2005, Lublin, Polonia

„House of Europe” 24 aprilie-04 mai 2005, Lublin, Polonia

In perioada 24 aprilie-04 mai 2005 am participat, in urma unei invitatii, la proiectul „HOUSE OF EUROPE”. Proiectul a fost organizat de „Nowy Staw Foundation” si s-a desfasurat in localitatea Nasutow in apropierea orasului Lublin din Polonia.

Proiectul a fost finantat de Comisia Europeana prin intermediul programului YOUTH.

Proiectul s-a derulat pe parcursul a 10 zile si s-a bucurat de prezenta a cate cinci reprezentanti din urmatoarele tari:

• Polonia (Ewa, Beata, Kas...

Read more 04.03.

"The Natural Duty Visit", 04-11 ianuarie 2005, Istanbul, Turcia

In perioada 04-11 ianuarie 2005, am participat, în urma unei invitatii, la Conferinta "The Natural Duty Visit", Istanbul, Turcia.

Conferinta a fost organizata de catre Gulfstar Youth Assembly prin Actiunea-5 Study Visit Activity a programului "Youth" al Comisiei Europene si a avut loc la INKA Hotel, Istanbul.

Tema intalnirii a fost protectia mediului.

Scopurile proiectului au fost:

- sprijinirea activitatilor de protectie a mediului inconjurator si a mediul...

Read more 13.02.

„Imaginea ONG-urilor in administratia publica locala”, Craiova 24 ianuarie 2005

In data de 24 ianuarie 2005 , am participat, în urma unei invitatii, la Conferinta „Imaginea ONG-urilor in administratia publica locala”.

Conferinta a fost organizata de catre CENTRAS Centrul de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale si a avut loc la sala de sedinte a Consiliului Judetean Dolj. Eveimentul s-a desfasuarat in cadrul proiectului „Sa invatam parteneriatul” derulat de CENTRAS cu finantare Balkan Trust for Democracy.

Conferinta s-a derulat pe parcursul unei...

Read more 10.02.

„Statutul absolventului de studii administrative si accesul la functia publica” Bucuresti

In data de 22 octombrie 2004, am participat, în urma unei invitatii, la Conferinta „Statutul absolventului de studii administrative si accesul la functia publica”

Conferinta a fost organizata de catre organizata de Asociatia Nationala a Studentilor în Stiinte Administrative – Bucuresti si Fundatia Parteneri pentru Dezvoltare Locala, si a avut loc la sala „Nicolae Titulescu” a Hotelului „Continental”, Bucuresti.

Conferinta s-a derulat pe parcursul unei zile si s-a bucurat de ...

Read more 10.02.

„Arta de a găsi o slujbă” Tismana 05 - 07 noiembrie 2004

In perioada 05 - 07 nov. – 04, in urma unei invitatii, am participat in localitatea Tismana la seminarul „Arta de a găsi o slujbă”, organizat de Autoritatea Nationala pentru Tineret, Compartimentul Gorj. La seminar au participat elevi si studenti, reprezentanti ai unor ONG-uri de tineret precum, Asociatia „Tineret si Dezvoltare Regională”, Liga Studentilor din Universitatea „Costantin Brancusi”, Centrul Roman pentru Comunicare si reprezentanti ai unor licee din Tg-Jiu.

La seminar a...

Read more 10.02.